zondag 28 maart 2010

Voorjaar 2010

Al in de herfst hadden we de tuinman gevraagd om een prijsopgave voor een paar veranderingen/aanpassingen in onze tuin. Er moet een fatsoenlijk paadje komen naar de compostbakken en de biobak: En als ze dan toch bezig zijn, kunnen ze meteen wat lelijke plekken in de bestrating bijwerken:Ongeveer twee weken na mijn opdracht aan de tuinman, kwam hij samen met een collega, die de bestrating zou gaan doen, alles opmeten. Intussen had Christiaan bedacht, dat hij meer ruimte nodig heeft voor alle groente die hij vanaf nu gaat aanbouwen en dus moet er ook een groentebed bij komen.
En toen werd het koud en begon een lange winter, waarin wij niets meer hoorden van de tuinmannen en ook was intussen alles bevroren, dus konden ze niets meer doen.
Toen ik twee weken geleden maar eens opbelde omdat dat fruitbomen gesnoeid moesten worden, bleek, dat onze hele opdracht voor de bestrating, enz niet door kon gaan, want ze hebben er echt geen tijd voor. Dat hadden ze ook wel eens eerder kunnen zeggen, toch?
Enfin, die bestrating kan later ook nog, maar het bedje voor de groente gaat Christiaan nu maar zelf doen. Vandaag is hij begonnen:

1 opmerking:

Yvonne aka sommeke zei

Bah, zeker vervelend dat ze jullie zonder wat te zeggen in de steek laten!
En na je vorig logje dacht ik dat je je blognaam moest aanpassen :
Marie-Thérèse, quilt, knits and sings! ;-)